Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Audi A8

4.2 quattro Aut, Leder, Schuif/Kanteldak,YOUNGTIMER! Bijtellingsvriendelijk!

Prijs
12.950
Vakgarage van der Zande
Terug
Bellen
Mail
Over deze A8

Een origineel Nederlands geleverde Audi A8 welke zeer compleet is samengesteld door de 1e eigenaar. Voorzien van nagenoeg alle opties met o.a. adaptieve cruise, Climate control, Lederen bekleding, Schuifkantel/dak, Stoelverwarming, Luchtvering en Xenonverlichting. Een van de meest fijn rijdende Youngtimers van dit moment!

Vakgarage Van der Zande is een allround autobedrijf in het midden van het land, makkelijk te bereiken via de A1 en de A50. Wij hebben altijd een voorraad van 60 occasions in alle prijsklassen, waarvan gemiddeld 20 bijtellingsvriendelijke Youngtimers. U bent bij ons aan het juiste adres voor schade en reparatie, zomer- en winterbanden, automaat spoelen, airco-service, klein en groot onderhoud, distributieriem vervangen, APK en ALTIJD prijsopgave vooraf en geen verrassingen achteraf. Occasions altijd geadverteerd met internet meeneem prijzen! Meer foto's in XXL formaat zijn te vinden op onze eigen website!!

Een origineel Nederlands geleverde Audi A8 welke zeer compleet is samengesteld door de 1e eigenaar. Voorzien van nagenoeg alle opties met o.a. adaptieve cruise, Climate control, Lederen bekleding, Schuifkantel/dak, Stoelverwarming, Luchtvering en Xenon

Meer tonen

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Exterieur
Infotainment
Interieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions